Sponsored By

Become a Sponsor

KDHX Playlist Info:

Spinitron - KDHX Label: RTP (cassette)

RTP (cassette)

RECORD LABEL

Disks on RTP (cassette) logged in KDHX's playlists:

Artist Disk Year

Ilir Shaqiri

Djem petrita ka rritë Drenica

1988

Nikollë Nikprelaj

Oj Lulja e Malësisë

1988

Remzie Osmani

Remzie Osmani

1988

Resmije dhe Rifat Kida

Çike Malesore

1988

Vjollca Buqaj

Margaritaret e Folklorit

1988